Σε ρυθμούς τελικού ο Βόλος

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο. Παρά τις χθεσινές προφορικές εισηγήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ που εργάζονται στο στάδιο και ζήτησαν την αναβολή του αγώνα προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι βελτιωτικές εργασίες, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο στις 20.30.

Η ελληνική αστυνομία ζήτησε –επίσης προφορικά– την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα, προκειμένου να επιβλέπει την άφιξη και την αναχώρηση των 16.000 οπαδών υπό το φως της ημέρας, ωστόσο ούτε αυτό εγκρίθηκε, κατά συνέπεια όλα θα γίνουν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

Η ΑΕΚ διαθέτει από σήμερα τα εισιτήρια που τις αντιστοιχούν (περίπου 8.000) στους κατόχους διαρκείας και στους συνδέσμους των οπαδών της ανά την Ελλάδα. Οι κάτοχοι των διαρκείας θα πάρουν περίπου 2.000, ενώ στους οργανωμένους θα διατεθούν οι υπόλοιπες 6.000. Ως προς τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας που αφορά σε κατόχους διαρκείας και συνδέσμους. Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα για τον Βόλο, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μπουν στον ρυθμό του αγώνα. Υπενθυμίζεται πως το Πανθεσσαλικό Στάδιο έχει χωρητικότητα 22.000 θέσεων.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας, με βοηθούς τους Χρήστο Μπάλτα (Αχαΐας) και Γιώργο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή