«Αδαμάντινη» πτήση για τη Στεφανίδη

«Αδαμάντινη» πτήση για τη Στεφανίδη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους αιθέρες της Ντόχα «πέταξε» η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο αγώνα της σειράς Ντάιαμοντ Λιγκ. Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ πέρασε με την πρώτη προσπάθεια πάνω από τα 4,80 μ. και άφησε τις άλλες θέσεις του βάθρου για τη Σάντι Μόρις (4,75μ.) και τη Γιαρισλέι Σίλβα (4,65μ.).

Για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που έχει κάνει στον ανοικτό στίβο. Την περσινή χρονιά, στον πρώτο της αγώνα, είχε περάσει πάνω από τα 4,60 και στη Ντόχα τα 4,73. Στις κερκίδες υπήρχαν και αρκετοί Ελληνες φίλαθλοι με τους οποίους η Κατερίνα Στεφανίδη πανηγύρισε την επιτυχία της. Όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε  άριστη αγωνιστική κατάσταση εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Εντυπωσιακή ήταν και η επίδοση στον ακοντισμό του Τόμας Ρόλερ. Ο Γερμανός έστειλε το ακόντιό του στα 93,90, κάτι που αποτελεί εθνικό ρεκόρ, ρεκόρ αγώνα και ρεκόρ Ντάιαμοντ Λιγκ. Πολύ καλός θεωρείται και ο χρόνος της Σεμένια Κάστερ. Η αθλήτρια από τη Ν. Αφρική διένυσε τα 800 μ. σε 1.56.61 (ρεκόρ αγώνα, κορυφαία επίδοση 2017). Ρεκόρ αγώνα και κορυφαία επίδοση για το 2017 σημείωσε και η Χάιβιν Κιγιένγκ (Κένυα) στα 3.000 μ. στιπλ με 9.00.12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή