Επεισόδια και στο βόλεϊ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επεισόδια γράφτηκε ο… επίλογος και στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών. Στην 5η αναμέτρηση των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 3-1 και κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο. Το αποτέλεσμα δεν άρεσε στους θερμόαιμους οπαδούς, οι οποίοι μεταμόρφωσαν το ταραφλέξ του «Μελίνα Μερκούρη» σε… πεδίο βολής. Η απονομή του τροπαίου δεν πραγματοποιήθηκε. Τώρα τον λόγο θα έχει η αθλητική δικαιοσύνη. Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, φωτογράφος της εισαγγελίας αποτύπωσε σε εικόνες τις καταστροφές και, όπως, προβλέπεται θα υπάρξει τιμωρία της έδρας των «ερυθρολεύκων».

Οταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ άρχισε ένας άλλος αγώνας για τους αθλητές και τους συνοδούς των ομάδων, αυτός της επιβίωσης. «Αντί να πανηγυρίζω τη νίκη της ομάδας μου κρύφτηκα πίσω από μία καρέκλα για να αποφύγω τα αντικείμενα.

Αυτές οι εικόνες είναι απαράδεκτες», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του πασαδόρου Θάνου Τερζή. Τον αποτροπιασμό του για τα επεισόδια εξέφρασε και Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών: «Χρέος όλων μας είναι να προστατέψουμε το άθλημα από περιφερόμενους και μεταφερόμενους οπαδούς, κάθε απόχρωσης».

Η έκρυθμη κατάσταση στο «Μελίνα Μερκούρη» δεν επέτρεψε στη διοργανώτρια αρχή να πραγματοποιήσει την εκδήλωση για την απονομή. Οι παίκτες παρέλαβαν το τρόπαιο στα αποδυτήρια και σήμερα (18.00) οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα γιορτάσουν τον τίτλο στο κλειστό της ομάδας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή