ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωταθλήτριες σε ρόλο μοντέλου για αθλητικό σκοπό

1--10
2--8
3--8
4--7
5--3
6--2
7--2
8--2
9
10--2

Στην πασαρέλα και σε ρόλο μοντέλου βρέθηκαν για λίγη ώρα κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης, εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Η πρωτοβουλία ανήκε στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», το οποίο στηρίζει προσπάθειες που έχουν σχέση με τον αθλητισμό.

Η επίδειξη μόδας γνωστού οίκου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και στην πασαρέλα ανέβηκαν η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη (πόλο), Εύη Μωραϊτίδου (πόλο) και η Μορφούλα Ντώνα (ρυθμική γυμναστική), ενώ η επίδειξη ολοκληρώθηκε με επίδειξη νυφικών. Οι «νύφες» της βραδιάς ήταν οι πρωταθλήτριες στο ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου. «Το Σωματείο «Καλλιπάτειρα» για 41 χρόνια προωθεί τον αθλητισμό και στηρίζει τους αθλητές μας. Με τα έσοδα της εκδήλωσης θα βοηθήσουμε την εθνική ομάδα της συγχρονισμένης. Οι εκπρόσωποι του αθλητισμού μας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, και με αυτή την κίνηση ελπίζουμε ότι η ομάδα της συγχρονισμένης θα προετοιμαστεί με καλύτερες συνθήκες για τη διοργάνωση της Βουδαπέστης», δήλωσε στην «Κ» η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου.

Την πρωτοβουλία του Σωματείου «Καλλιπάτειρα» στήριξε από την πρώτη στιγμή ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών. Μάλιστα, η πρόεδρος του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη ανέβηκε και στην πασαρέλα ως μοντέλο. «Τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν πνοή ζωής για τον αθλητισμό μας. Ο Σύλλογός μας συνεργάζεται πολλά χρόνια με το Σωματείο «Καλλιπάτειρα» γιατί έχουμε πολλούς κοινούς στόχους και σκοπούς. Ήταν μία ωραία εκδήλωση και μακάρι να υπάρξουν και άλλες προσπάθειες που θα βοηθήσουν τους πρωταθλητές μας να προετοιμαστούν σε καλύτερες συνθήκες ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις μετάλλια στις διεθνείς διοργανώσεις», τόνισε στην «Κ» η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας.