Στην τελική ευθεία

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη σκόνη που σήκωσε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να μην έχει κατακάτσει ακόμα, αρχίζουν αύριο τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Από τις τέσσερις ομάδες που θα κυνηγήσουν την προνομιούχο θέση, η μόνη που δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί είναι ο Πανιώνιος. Εστω κι αν είχε μία υπέροχη χρονιά.

Από τις υπόλοιπες τρεις, ο ΠΑΟΚ και με τον… αέρα από το Κύπελλο, αλλά και με τους δύο βαθμούς, φαντάζει επικρατέστερος. Θα χρειαστεί όμως να πάρει και κάτι από τα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα.

Πίσω του ο Παναθηναϊκός, με έναν βαθμό, έδειξε πως η ανοδική του πορεία είναι σταθερή και μπορεί να καλύψει τη διαφορά από τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι τελευταίες του εμφανίσεις πείθουν πως μπορεί να πάρει βαθμούς εκτός έδρας.

Οσο για την ΑΕΚ, που ξεκινά από την τρίτη θέση, όπως και ο Πανιώνιος, θα πρέπει πρωτίστως να ξεπεράσει το σοκ του Κυπέλλου και να βρει την ηρεμία της. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον αυριανό πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Αν φύγει με θετικό αποτέλεσμα, τότε θα μπορεί να ελπίζει στη μεγάλη ανατροπή.

Τέλος, μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση των ισορροπιών θα παίξει και η απόφαση της Δικαιοσύνης για τα επεισόδια του Βόλου. Αν τελικά… προφτάσουν οι αρμόδιοι, πιθανές τιμωρίες των γηπέδων θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή