Κύριοι, στον καθρέπτη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να προηγείσαι 1-0, αν και αγωνίζεσαι με δέκα παίκτες… Να μένει και ο αντίπαλός σου με δέκα και να είσαι κοντά στη νίκη, που θα σε φέρει μία ανάσα από την πρώτη θέση… Και ξαφνικά, επειδή πλακώθηκαν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, να πετάς ένα αντικείμενο στον προπονητή των φιλοξενουμένων…

Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την άποψη πως ήταν άλλος ένας «ανεγκέφαλος» της εξέδρας. Είναι η εύκολη εξήγηση που απαλλάσσει τους πάντες από τις ευθύνες τους. Με το σκεπτικό, όμως, αυτό γεννάται το ερώτημα «και γιατί το πέταξε;». Η απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί από τη γηπεδούχο ομάδα θα ήταν: Προβοκάτσια. Οσο κι αν αυτή μας οδηγεί στα μονοπάτια του Ηρακλή Πουαρό –που αναζητεί πάντα το κίνητρο για το έγκλημα– έχει μία λογική, έστω και τραβηγμένη.

Θεωρώνταςπως και οι δύο παραπάνω απόψεις είναι «στάχτη στα μάτια», προτείνω να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέπτη. Και αν είμαστε ειλικρινείς, θα βρούμε αυτούς που οπλίζουν κατά καιρούς, τα χέρια, των φυσικών αυτουργών.

ΥΓ.: Πέρα για πέρα σωστή η απόφαση του διαιτητή να διακόψει τον αγώνα της Λεωφόρου. Ομως θα έπρεπε και ο ΠΑΟΚ να θυμηθεί το πώς αντέδρασαν οι αντίπαλοί του, όταν στην Τούμπα, γνώρισαν αντίστοιχες ή και πιο βίαιες επιθέσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή