Σούπερ Λίγκα: Διατηρήθηκε η ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον Μπεργκ

Σούπερ Λίγκα: Διατηρήθηκε η ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον Μπεργκ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέμεινε η ποινή αποκλεισμού των τεσσάρων αγωνιστικών αποκλεισμού στον Μπεργκ έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία έλαβε τις εξής αποφάσεις για ποινές που επιβλήθηκαν στον αγώνα των play – offs, ΠΑΟ – ΠΑΟΚ:

1. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

Ο Μπεργκ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για «αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου»  και ως αρχηγός τιμωρήθηκε με επιπλέον μία αγωνιστική, δηλαδή με τέσσερις.

2. Έφεση του ποδοσφαιριστή IEΒΓΚΕΝΙ ΣΑΚΧΟΦ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

Η ποινή στον Σάκχοφ επιβλήθηκε πρωτόδικα  γιατί «γρονθοκόπησε αντίπαλο».

3. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΚΡΕΣΠΟ ΡΙΝΚΟΝ ΧΟΣΕ ΑΝΧΕΛ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Ο εγκαλούμενος κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση της πράξης του άρθρου 10, παρ. 1 α ΠΚ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 80 ευρώ.

Η ποινή τριών αγωνιστικών στον Κρέσπο επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό για «αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου», ενώ σε δεύτερο βαθμό το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο Κρέσπο έπρεπε να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για «ανάρμοστη διεξαγωγή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή