Εκτός ημιτελικών του πόλο έμεινε χθες ο Ολυμπιακός

Εκτός ημιτελικών του πόλο έμεινε χθες ο Ολυμπιακός

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την 5η θέση θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν από την κροατική Γιουγκ με 8-11 και σήμερα θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο της αναμέτρησης Εγκερ – Μπρέσια. Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-4, 5-3, 1-1.

Η ομάδα του Πειραιά δεν παρουσιάστηκε, σχεδόν, σε κανένα σημείο αντάξια των δυνατοτήτων της. Οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου κατά το πρώτο και το δεύτερο οκτάλεπτο δεν θύμιζαν σε τίποτα το σωματείο που την περυσινή χρονιά βρισκόταν ανάμεσα στους φιναλίστ της διοργάνωσης. Μόνο στο τρίτο οκτάλεπτο έδειξαν να βγαίνουν από τη… χειμερία νάρκη. Κατάφεραν να πετύχουν σερί πέντε τέρματα και ισοφάρισαν τους Κροάτες σε 7-7. Σε εκείνο το σημείο οι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας πέτυχαν τρία γκολ (10-7). Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο κροατικός σύλλογος κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά και να περιορίσει τις επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού. Ο Γενηδουνιάς μείωσε σε 8-10 και ο Μάρκοβιτς πέτυχε το τελευταίο γκολ για τους Κροάτες. Τα γκολ του Ολυμπιακού: Μυλωνάκης 1, Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Κολόμβος 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή