ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλαφούζος: Αποφασισμένος να παλέψω ως το τέλος

Αλαφούζος: Αποφασισμένος να παλέψω ως το τέλος

Αποφασισμένος να παλέψει ως το τέλος όσους πολεμούν και θέλουν το κακό του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αυτό, έδειξε, σχολιάζοντας «τιτίβισμα» στο twitter του γνωστού για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, ιστορικού-καθηγητή του Πανεπιστημίου του Haverford, Αλέξαντρο Κιτρόεφ.

Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» απαντώντας στο σχόλιο του καθηγητή Κιτρόεφ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, τονίζοντας ότι θα αποτύχουν όσοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Παναθηναϊκό.

Ο Κιτρόεφ έγραψε: «Κανένα νέο για τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για τα playoffs και την επόμενη σεζόν, για τον οπαδό του που πέταξε κουτάκι μπύρας», ενώ συμπλήρωσε ότι… «Ως ιστορικός είμαι σκεπτικός απέναντι στις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτοί που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουν να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό».

Η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου ήταν η εξής.. «Αλλά θα αποτύχουν. Η ύβρις και οι Θεοί τους βλέπουν. Είμαι αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος». 

(Πηγή: Sport-fm)