«Ξένο σώμα» ο Μολέντο για τον ΠΑΟ

«Ξένο σώμα» ο Μολέντο για τον ΠΑΟ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη κτύπημα κάτω από τη ζώνη δέχθηκε ο Παναθηναϊκός και πάει στην Τούμπα για τον αποψινό (20.30) «τελικό» με τον ΠΑΟΚ εντελώς αποδεκατισμένος.

Κι αν δεν ξάφνιασε κανέναν η είδηση ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε ως αναρμόδιο την προσφυγή για τη μείωση της ποινής του Μπεργκ ώστε να παίξει απόψε, αυτή της απουσίας του Μολέντο ήταν ένα ισχυρό σοκ για όλους. Ο Βραζιλιάνος έχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα στην πατρίδα του και ενώ τόσον καιρό το διαχειριζόταν εξ αποστάσεως, χθες ενημέρωσε ξαφνικά ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά για να παίξει.

Ο Ουζουνίδης τον άφησε αναγκαστικά εκτός αποστολής, μένοντας με μοναδικούς στόπερ τους Κουτρουμπή και Ευαγγέλου.

Το θέμα ίσως έχει και «υπόγειες» προεκτάσεις, γεγονός που έχει ενοχλήσει πολύ τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του. Κάποιοι θεώρησαν εξαρχής την κίνηση του Μολέντο αντιεπαγγελματική, τη συνδύασαν με την επιθυμία του να επιστρέψει στη Βραζιλία και υποψιάστηκαν ότι με τον τρόπο αυτό έστελνε ένα ηχηρό μήνυμα στη διοίκηση.

Η εικόνα του να παίζει με σπασμένη μύτη δύο μέρες νωρίτερα «πάγωνε» αυτές τις σκέψεις, αλλά τις αναζωπύρωσε μια ανάρτηση ενός Βραζιλιάνου δημοσιογράφου περί δεδομένης συμφωνίας του Μολέντο με την Ιντερνασιονάλ και άμεσων ανακοινώσεων. Ο Παναθηναϊκός έχει συμβόλαιο μαζί του για έναν ακόμη χρόνο και είχε απορρίψει πρόσφατα πρόταση της πρώην ομάδας του γιατί ήταν μικρή και γιατί ήθελε πρώτα να συζητήσει μαζί του για ανανέωση. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα υπάρξει μια συνάντηση με την πλευρά του, με πιο πιθανό το σενάριο του διαζυγίου, αρκεί να υπάρξουν ικανοποιητικά ανταλλάγματα.

Εκτός από τους Μπεργκ, Μολέντο, εκτός πλάνων είναι και οι Ζέκα, Λέτο, Τελάντερ, Μπουμάλ, με χαρακτηριστικό ότι στη 19μελή αποστολή μετέχουν έξι νεαροί (Ευαγγέλου, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μπουζούκης και Μίγγος). Πολλά προβλήματα απουσιών (Μάτος, Μαλεζάς, Γλύκος, Πέλκας, Κάμπος, Βαρέλα, Μυστακίδης) έχει και ο ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ χωρίς να εξαρτάται από το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στη Ν. Σμύρνη.

Αυτός είναι πλέον και ο μόνος στόχος του, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε χθες την προσφυγή του για την ακύρωση της μερικής επικύρωσης της βαθμολογίας για τις θέσεις 1 – 5 του πρωταθλήματος, όπερ σημαίνει ότι και να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Πλατανιά, η ποινή θα ισχύσει στο επόμενο πρωτάθλημα και ο τίτλος δεν θα αλλάξει χέρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή