Τέλος ο Λέτο, αλλαγή σκηνικού με Μολέντο

Τέλος ο Λέτο, αλλαγή σκηνικού με Μολέντο

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υλοποίηση του σχεδιασμού ξεκίνησε ήδη στον Παναθηναϊκό, με τον Λέτο να αποτελεί το πρώτο κομμάτι που βγαίνει από το παζλ της επόμενης περιόδου. Η απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του ήταν αγωνιστική και ο ίδιος ενημερώθηκε από τον Νίκο Λυμπερόπουλο ότι με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα δεν μπορεί να του προσφέρει το συμβόλαιο που ζητούσε. «Επρεπε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις κι αυτή ήταν ίσως η πιο δύσκολη» τόνισε με σεβασμό για τον Λέτο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ νωρίτερα η ΠΑΕ τον είχε αποχαιρετήσει με μια ζεστή και ευχαριστήρια ανακοίνωση. Αντίθετα, φαίνεται να υπάρχει ανατροπή του σκηνικού με τον Μολέντο. Συναντήθηκε με τον Λυμπερόπουλο, ζήτησε συγνώμη και αφού ενημερώθηκε ότι θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του με μια λογική αύξηση στις αποδοχές του. Αν δεν προκύψει τέτοια εξέλιξη, το σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» θα ζητήσουν ένα μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του.

«Πυρά» Αλαφούζου

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Γιάννης Αλαφούζος σε όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης μετά τον αγώνα της Τούμπας, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν εγκαταλείπει τον Παναθηναϊκό και ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για κάθαρση στον χώρο του ποδοσφαίρου. «Εκπλήσσομαι για τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη. Γιατί κόπτεται άραγε τόσο για την Ελλάδα; Θέλει να κάνει κόμμα, θέλει να υπάρχει διχόνοια με την Αθήνα, τι θέλει ακριβώς να πετύχει; Δεν καταλαβαίνω πραγματικά από πού ξεκινάει και πού τελειώνει, ούτε για ποιον λόγο έχει ταυτιστεί με την κυβέρνηση. Εμείς την καταγγέλλουμε, γιατί θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν το κάνει, είναι μόνο λόγια. Ο Παναθηναϊκός θα σταθεί απέναντι από αυτό το σύστημα. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε φέτος το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα πήρε τη θέση που θα έπρεπε να έχουμε πάρει εμείς», τόνισε στη NOVA και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Ως Γιάννης Αλαφούζος έχω ηττηθεί στην προσπάθειά μου, αλλά δεν θα εγκαταλείψω τον Παναθηναϊκό. Θα πάρω μια θέση λίγο πιο πίσω και θα ασχοληθώ με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μοντέλο που θέλω είναι να έχει η ομάδα μια καλή εντεκάδα και θα την έχει την επόμενη σεζόν, παράλληλα με παιδιά από τις Ακαδημίες. Με τη διαφθορά από τη μία πλευρά και την τεράστια φθορά μας σε θέμα μπάτζετ κ.λπ. από την άλλη, μόνη ελπίδα είναι να βγάλουμε Ελληνες παίκτες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή