ΠΑΟ: Καμία πρόταση για Μπεργκ

ΠΑΟ: Καμία πρόταση για Μπεργκ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γρήγορα έσβησε ο Παναθηναϊκός τις «φωτιές» που άναψαν δημοσιεύματα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα περί εξαιρετικής πρότασης της Ελ Αϊν στον Μπεργκ, με συμβόλαιο πολύ μεγαλύτερο από το 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως που αμείβεται στην Ελλάδα. Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Σουηδό στράικερ ούτε και κάποια ενημέρωση από την πλευρά του ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Αραβες. Υπάρχει μεν ρήτρα 10 εκατ. ευρώ (το 52,5% ανήκει στον Παναθηναϊκό, το 35% στο Αμβούργο και το 12,5% στον παίκτη) που η καταβολή της επιτρέπει στον Μπεργκ να φύγει αν το επιθυμεί, αλλά αυτές οι διαδικασίες δεν είναι τόσο απλές για να έχει φτάσει κάποιος σε συμφωνία με άλλη ομάδα χωρίς αυτή που ανήκει να μην έχει ενημερωθεί.

Μετά τους Λέτο και Μαρινάκη, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό είναι και ο Στέφανος Κοτσόλης. Δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιό του και η ΠΑΕ τον αποχαιρέτησε με μια πολύ θερμή ανακοίνωση, αφήνοντας ανοικτό το σενάριο επιστροφής του σε άλλο πόστο στο μέλλον. Αντίθετα, ο δρόμος της εξόδου για τους Ρινάλντι, Ρέις, Μπουμάλ, Τελάντερ, Βέμερ, Παν. Βλαχοδήμο και Χουχούμη, δεν είναι στρωτός. Εχουν ενημερωθεί ότι δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του Ουζουνίδη, δεν έχουν συμφωνήσει, όμως, να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τους όρους του Παναθηναϊκού κι αυτό δημιουργεί μια δυσάρεστη κατάσταση για όλους, καθώς εάν δεν αλλάξει η στάση τους, θα προπονούνται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή