Μπάσκετ: Κράτησε τον «κορμό» ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Κράτησε τον «κορμό» ο Ολυμπιακός

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακέραιος θα συνεχίσει να είναι, τουλάχιστον για την επόμενη περίοδο και με… ορίζοντα τριετίας, ο «κορμός» των Ελλήνων παικτών στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη νέα ανανέωση συνεργασίας του Βαγγέλη Μάντζαρη με τους «ερυθρόλευκους», μέχρι το 2020. Σαράντα οκτώ ώρες μετά την παραμονή του βουρκωμένου Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, ο συμπαίκτης του Βαγγέλης Μάντζαρης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο στη δίωρη συνάντηση που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός πρότειναν αύξηση 250.000 ευρώ, ετησίως και εγγυημένο τριετές συμβόλαιο και ενώ ο διεθνής παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στη διάθεσή του, μέσω του εκπροσώπου του, πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods με απολαβές 1 εκατ. ευρώ, τον χρόνο και συμβόλαιο ίδιας διάρκειας.

Οι Αγγελόπουλοι, όπως αναμενόταν, δεν μπήκαν σε διαδικασία πλειοδοσίας, έστω κι αν γνώριζαν την υψηλότερη πρόταση του «αιώνιου» αντιπάλου, ενώ στη «ζυγαριά» της απόφασης του Μάντζαρη το συναισθηματικό και αγωνιστικό «δέσιμο» με τον Ολυμπιακό, αλλά και η ήρεμη έκβαση της εξάχρονης συνεργασίας, ήταν βαρύτερα από το οικονομικό αντάλλαγμα. «Μέτρησε η δική μου επιθυμία και των προέδρων που έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν» δήλωσε.

Επίθεση Γιαννακόπουλου

Δέκα λεπτά μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δ. Γιαννακόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση στον Μάντζαρη και στον εκπρόσωπό του, αναρτώντας φωτογραφία τους στο Ιnstagram και αναφέροντας ότι «τα παντελόνια είναι για τους άντρες», «φωτογραφίζοντας» πιθανή προφορική συμφωνία που δεν ολοκληρώθηκε, κάτι που επιβεβαίωσε με νέα ανάρτηση, υποστηρίζοντας ότι έκανε πέντε ραντεβού με τον παίκτη μέσα στους τελικούς.

Εν τω μεταξύ, ειλικρινής ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods ακόμα κι αν κατέκτησε προσφάτως τον τίτλο του πρωταθλητή, παρά το μειονέκτημα έδρας, δεν έχει αποκτήσει ευκρινή αγωνιστική ταυτότητα, ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ σε δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιόφωνο και ιστοσελίδα. Ο Καταλανός τεχνικός που συζήτησε προχθές με τον Δ. Γιαννακόπουλο για τον προγραμματισμό της επόμενης διετίας (το 2019 θα ολοκληρωθεί και το δικό του συμβόλαιο), υποστήριξε ότι η ταυτότητα κάθε ομάδας χαρακτηρίζεται από τη μεγαλύτερη δυνατή παρουσία των γηγενών παικτών, ενώ έδωσε πιθανότητες απόκτησης του Ισπανού, Χεζόνια, αν επιστρέψει από το ΝΒΑ.

«O στόχος της επόμενης περιόδου είναι να μην έχουμε χειρότερη ομάδα από τη φετινή. Να παραμείνουμε, τουλάχιστον, στο ίδιο επίπεδο, αν όχι να το ανεβάσουμε. Αν ο Χεζόνια επιστρέψει κάποτε στην Ευρώπη, έχουμε πολλές πιθανότητες να τον πείσουμε» τόνισε ο Καταλανός τεχνικός και ενώ οι «πράσινοι» μετά την παραμονή του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό, θα παρακολουθήσουν την περίπτωση Σλούκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή