Κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή της τάξεως των 3.3 εκατ. ευρώ ο Ζοζέ Μουρίνιο

Κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή της τάξεως των 3.3 εκατ. ευρώ ο Ζοζέ Μουρίνιο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, οι ισπανικές εισαγγελικές αρχές άσκησαν δίωξη και κατά του Πορτογάλου προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή της τάξεως των 3.3. εκατομμυρίων ευρώ κατά την περίοδο που 2010-2013, όπου βρισκόταν στο τιμόνι της «Βασίλισσας». 

Με ανακοίνωση τους, οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο Μουρίνιο δεν είχε δηλώσει μέρος των εσόδων του στη φορολογικές του δηλώσεις το 2011 και το 2012, «με σκοπό την απόκτηση παράνομων κερδών».

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Μουρίνιο είχε προβεί σε διακανονισμό μίας προηγούμενης κατηγορίας σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις του το 2014, ο οποίος κατέληξε στο να του επιβληθεί ποινή της τάξεως του 1.15 εκατομμυρίων ευρώ. Μολαταύτα, οι αρχές ανακάλυψαν αργότερα πως ορισμένα από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον παραπάνω διακανονισμό ήταν λανθασμένα, ανέφεραν οι εισαγγελείς που προχώρησαν στη δίωξη κατά του Πορτογάλου προπονητή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή