Συμφώνησε και ανακοινώνει τον Ελντερ Λόπεζ η ΑΕΚ

Συμφώνησε και ανακοινώνει τον Ελντερ Λόπεζ η ΑΕΚ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Ελντερ Λόπεζ είναι η τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ, μετά τους Γιακουμάκη και Τσιντώτα, που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Ο Λόπεζ είναι 28 ετών και την περυσινή σεζόν έπαιζε στη Λας Πάλμας, με την οποία συμμετείχε σε 15 παιχνίδια.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Λόπεζ φαίνεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ντίντακ Βιλά, που κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ. Ο Ντίντακ, ωστόσο, ενημερώθηκε από την ΑΕΚ να παραστεί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα. Η Ενωση βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του Χάιμε Ρομέρο, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, που ήταν ο πρώτος που είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του Αραούχο με την ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο, έγραψε στο Τwitter πως τόσο ο Αραούχο όσο και ο 24χρονος επιθετικός της Λας Πάλμας Μάρκο Λιβάγια θα αγωνίζονται του χρόνου στην ΑΕΚ, η οποία διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΑΕΚ αναμένεται να αποκτήσει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές μέχρι τη Δευτέρα που ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή