Στον Ολυμπιακό ο Στρέλνιεκς

Στον Ολυμπιακό ο Στρέλνιεκς

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θητεία του Ματ Λοτζέσκι στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε ύστερα από τέσσερα χρόνια, και από τον Λετονό Γιάνις Στρέλνιεκς (28 χρ., 1,91) οι «ερυθρόλευκοι» προσδοκούν να συνεχιστεί η παράδοση των καλών σουτέρ. Ο πρώην παίκτης της Μπάμπεργκ (3 χρόνια – ισάριθμα πρωταθλήματα Γερμανίας) αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ και τυπικά είναι ο αντικαταστάτης του Ερικ Γκριν. Ο Στρέλνιεκς είναι δεινός σουτέρ (ποσοστό ευστοχίας 46% στα τρίποντα), υπέγραψε διετές συμβόλαιο και δήλωσε ότι «θέλω να γίνω κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού».

Επόμενη κίνηση των δευτεραθλητών, που κινούνται τάχιστα στην ενίσχυση του δυναμικού τους, αφορά τη θέση του πλέι μέικερ, μετά την παραμονή του Μάντζαρη, και έχει ήδη κατατεθεί πρόταση στον Αμερικανό Ααρον Τζάκσον (31 χρ.), ο οποίος είναι εξαιρετικά έμπειρος, έχει παίξει σε ομάδες υψηλού επιπέδου (5 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ) και είναι καλύτερος από τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος ειδοποιήθηκε για τη μη ανανέωση συνεργασίας. Οι πιθανότητες διεκδίκησης του Κώστα Σλούκα, εάν και εφόσον δεν συμφωνήσει για επέκταση συμβολαίου με τη Φενέρ, είναι ελάχιστες, καθώς υπάρχει εγγυημένο συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο.

• Τα χρονικά περιθώρια που θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης για να αποδεχτεί την πρόταση τεχνικής ανάληψης της Εθνικής Ανδρών είναι παντελώς αόριστα, όπως εμμέσως επιβεβαίωσε ο ίδιος, δηλώνοντας ότι θα περιμένει την τακτοποίηση των οφειλών που έχει να λαμβάνει από την ΚΑΕ Αρης (προχθές δόθηκε νέα παράταση στην προηγούμενη παράταση δέσμευσης για καταβολή δεδουλευμένων ύψους 850 χιλ. ευρώ). Παράλληλα, ο σύνδεσμος προπονητών έκρινε πως ο ρόλος του προπονητή υποβαθμίστηκε από την πρόσφατη δήλωση του προέδρου Γ. Βασιλακόπουλου και απάντησε με ανακοίνωση που αναφέρει: «Η εθνική ομάδα χρειάζεται προπονητή. Για να προοδεύει αγωνιστικά και σε επίπεδο αποτελεσμάτων, θα πρέπει να μπει η αλαζονεία κάτω από το “εμείς”».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή