Aποκαλυπτήρια Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ

Aποκαλυπτήρια Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσεκτικός και χωρίς μεγάλα λόγια εμφανίστηκε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς κατά την παρουσίασή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά τις εντυπώσεις τις κέρδισε ο Λούμπος Μίχελ με την ανάλυση του πλάνου της ομάδας. Εξηγώντας τους λόγους επιλογής του Στανόγεβιτς, τόνισε ότι η διοίκηση επιθυμούσε μια ομαλή μετάβαση με έναν προπονητή ίδιας αντίληψης με τον προηγούμενο, ο οποίος έχει δύο τίτλους με την Παρτιζάν και σημαντική εμπειρία από την Κίνα, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Ξεκαθάρισε ότι προέκυψαν λόγοι και από τις δύο πλευρές που δεν επέτρεψαν την παραμονή του Ιβιτς, είπε ότι προτεραιότητα είναι η απόκτηση βασικού τερματοφύλακα, απέκλεισε την πιθανότητα να αποκτηθεί ο Εντόι εάν δεν πωληθεί ο Τσίμιροτ για τον οποίο δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, ενώ αναφερόμενος στον Βιερίνια, τόνισε ότι έχουν γίνει ραντεβού με τον μάνατζέρ του αλλά πρόκειται για μια πολύ ακριβή περίπτωση, για την οποία έχει κάνει ο ίδιος θετική εισήγηση ως τεχνικός διευθυντής, την απόφαση όμως θα την πάρει ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ο κ. Στανόγεβιτς δήλωσε θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου και έτοιμος να προσαρμοστεί άμεσα στις συνθήκες κάθε αγώνα και στα χαρακτηριστικά κάθε αντιπάλου, εξήγησε ότι θα ξεκινήσει να παίζει με δύο επιθετικούς και εναλλακτικά θα παίζει 3-4-3, χαρακτήρισε πετυχημένη την περυσινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ και αποτυχία εάν η εφετινή δεν είναι καλύτερη, αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει και θα ξαναμιλήσει με τον Ιβιτς με τον οποίο είναι φίλοι, ενώ πρόσθεσε ότι γνωρίζει τα πάντα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά την παρουσίασή του, ο Σέρβος τεχνικός έκανε την πρώτη προπόνηση της περιόδου, από την οποία απουσίασαν οι διεθνείς διεθνείς Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, Κάτσε, Τσίμιροτ, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης Σιαμπάνης και οι αδειούχοι Μάτος, Ενρίκε και Μπίσεσβαρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή