Επιστροφή Κλωναρίδη, αναμονή για Λιβάγια

Επιστροφή Κλωναρίδη, αναμονή για Λιβάγια

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη κομμάτι του κιτρινόμαυρου παζλ συμπληρώθηκε χθες με την επισημοποίηση της απόκτησης του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο 24χρονος Ελληνοβέλγος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020 και αναμένεται να ταξιδέψει αύριο για την Πολωνία, όπου από χθες βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μαζί με το γκρουπ των διεθνών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τον καλωσόρισε γράφοντας: «Βίκτωρα, καλωσόρισες σπίτι σου», ενώ ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Μανόλο Χιμένεθ: «Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Θεό για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπογράψω στην ΑΕΚ, η οποία αποτελεί μια μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, γιατί εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να μετακινείται από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι πήρα τη σωστή απόφαση για το μέλλον μου. Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Θέλουμε πολύ να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα είναι κάτι το εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Υπάρχει φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας που επίσης θέλουμε να κερδίσουμε.

Ο κ. Χιμένεθ είναι ο προπονητής που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ επαγγελματικά. Εχω πολύ καλή σχέση μαζί του και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι γι’ αυτόν. Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα», υποστήριξε ο Κλωναρίδης που θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα έπειτα από πέντε χρόνια.

Ενα άλλο σημαντικό κομμάτι του παζλ, και ενδεχομένως ακόμη πιο σημαντικό, αφορά την απόκτηση σέντερ φορ, με τον Μάρκο Λιβάγια να βρίσκεται συνεχώς σε πρώτο πλάνο. Ο Κροάτης δεν πέρασε από τα εργομετρικά τεστ της Λας Πάλμας, γεγονός που ερμηνεύεται ως προάγγελος αποχώρησης από την ισπανική ομάδα.

• Ταλαιπωρία για την αποστολή της ΑΕΚ που μετέβη χθες στην Πολωνία, αφού στον δρόμο για το Κίελτσε συνέβη τροχαίο ατύχημα σε προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα το πούλμαν της ΑΕΚ να ακινητοποιηθεί για πάνω από δύο ώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή