Ενισχύεται σημαντικά η ΑΕΚ και αποχαιρέτησε τον Πέκχαρτ

Ενισχύεται σημαντικά η ΑΕΚ και αποχαιρέτησε τον Πέκχαρτ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου 20 μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά σε καίριες θέσεις, ούτως ώστε να έχει ολοκληρωμένο το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ της για τη νέα σεζόν. Ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός Ούρος Τσόσιτς θα πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και θα είναι ο τρίτος στόπερ, πίσω από τους Βράνιες και Τσιγκρίνσκι ενόψει των κρίσιμων ευρωπαϊκών αγώνων του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Ο Κροάτης επιθετικός Μάρκο Λιβάγια αναμένεται σήμερα στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ για να ενσωματωθεί και αυτός στην κανονική ροή προπονήσεων. Ο Λιβάγια είναι ο πέμπτος νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μετά τους Γιακουμάκη, Λόπες, Τσιντώντα και Κλωναρίδη. Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε μέσω facebook τον περυσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας, Τόμας Πέκχαρτ, που επίσης ευχαρίστησε την ΑΕΚ για το «σπουδαίο ταξίδι» των τελευταίων 18 μηνών. Ο Τσέχος απεδείχθη άριστος επαγγελματίας και υπό διαφορετικές συνθήκες, ίσως κέρδιζε την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο ο Αλμέιδα δεσμεύεται ήδη με συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος βρίσκεται από την Κυριακή στην Πολωνία και παρουσιάστηκε φανερά αδυνατισμένος. Επόμενος μεταγραφικός στόχος είναι ο διεθνής Ισλναδός εξτρέμ Αρνορ Τραούστασον που βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Δικέφαλο και ανήκει στη Ραπίντ Βιέννης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή