Στην Ελλάδα ο Καρσελά, κοντά σε Ζιλέ ο Ολυμπιακός

Στην Ελλάδα ο Καρσελά, κοντά σε Ζιλέ ο Ολυμπιακός

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Εμανουέλ Εμενίκε και ο Μεχντί Καρσελά θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο Μαροκινός εξτρέμ της Γρανάδα (με την Μπενφίκα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης) έφθασε χθες βράδυ στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εφόσον προλάβει να ενσωματωθεί απόψε στην αποστολή των «Πειραιωτών», που βρίσκεται από την Τετάρτη στο Βέλγιο. Ο Εμενίκε αναμένεται εντός της ημέρας να ταξιδέψει στο Βέλγιο και να τεθεί στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία μπαίνει και το θέμα της απόκτησης του 33χρονου μέσου Γκιγιόμ Ζιλέ της Ναντ. Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα, L’ Equipe ανέφερε χθες πως ο Χάσι προσπαθεί εδώ και ημέρες να φέρει τον αρχηγό της Ναντ στους πρωταθλητές Ελλάδας. «Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός τον έχει δελεάσει. Πιθανή αποχώρησή του θα είναι ζημιά για τη Ναντ, που θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της», καταλήγει το γαλλικό δημοσίευμα.

Για τη θέση του στόπερ παραμένουν ψηλά τα ονόματα των αριστεροπόδαρων Σέρβων, Μίλος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης και Γιάγκος Βούκοβιτς της Κόνιασπορ.

Ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε από τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση στο Γκενκ με ένα σκίσιμο στο αριστερό πόδι από μαρκάρισμα του Ελαμπντελαουί. Αν και αισθάνθηκε εντονότατους πόνους, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θεωρεί πως ίσως σήμερα καταφέρει να προπονηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή