Για ακόμη μία υπέρβαση η Σάκκαρη

Για ακόμη μία υπέρβαση η Σάκκαρη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα 21 της χρόνια η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί σήμερα στο κορτ 1 (ο αγώνας της θα αρχίσει μετά τις 16.30, Novasports 1 HD) αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της. Παίζοντας με την 26χρονη Βρετανή Τζο Κόντα που κατέχει την 7η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, θα διεκδικήσει την είσοδό της στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον! Την περασμένη Τετάρτη, η αντίπαλος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας χρειάστηκε να περάσει 3 ώρες και 10 λεπτά στο κεντρικό κορτ προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Βέκιτς από την Κροατία, την οποία νίκησε με 7-6, 4-6, 10-8. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς. Η Κόντα έχει ανέβει πολύ τις τελευταίες χρονιές. Είμαι, όμως, ενθουσιασμένη και πιστεύω πολύ σε μένα», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη για τον σημερινό αγώνα της στον 3ο γύρο του λονδρέζικου γκραν σλαμ. Το εγκώμιο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας έπλεξε ο Μαρκ Πέτσι, ο οποίος ήταν ο προπονητής που οδήγησε τον Αντι Μάρεϊ στις πρώτες 50 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης: «Πιστεύω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Τις δείχνει αυτή την εβδομάδα, είναι μεγάλη μαχήτρια. Δεν σου χαρίζει τίποτα, κινείται φοβερά στο κορτ. Πρέπει να προσέξεις οποιονδήποτε περνάει στον τρίτο γύρο, διότι έχει αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι του και για τη Μαρία είναι ένα ακόμα βήμα προς το υψηλό επίπεδο». Εδώ και τρεις εβδομάδες, δηλαδή μετά το Ρολάν Γκαρός, ο Πέτσι έχει ξεκινήσει συνεργασία με τη Μαρία Σάκκαρη.

• Την ευκαιρία να ανταλλάξει κτυπήματα με τον Ρότζερ Φέντερερ στην τελευταία προπόνηση του Ελβετού πριν από τον αγώνα του για τον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον, είχε χθες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στον 18χρονο τενίστα.

• Ο 32χρονος Κύπριος Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (νούμερο 11 στον κόσμο) με 6-3, 6-2, 6-1 και αποκλείστηκε στον 3ο γύρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή