Με Αλκμααρ σήμερα ο Ολυμπιακός

Με Αλκμααρ σήμερα ο Ολυμπιακός

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «ερυθρόλευκα» ετοιμάζεται να φορέσει ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Κόνιασπορ θα είναι η επόμενη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα, η τουρκική ομάδα βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 29χρονου Κονγκολέζου αμυντικού Ουίλφροντ Μόουκ της Στεάουα Βoυκουρεστίου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σε ιδιαίτερα μικρό χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός απέκτησε τους Ταχτσίδη, Εμενίκε, Καρσελά και Οφόε, με στόχο την ενίσχυση του δυναμικού ενόψει της παρουσίας στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στα τέλη του μήνα. Ο αντίπαλός του θα προκύψει από την κλήρωση που θα διενεργηθεί την Παρασκευή.

Στις 17.30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αλκμααρ σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, αφού έπειτα από απόφαση της ολλανδικής αστυνομίας έχει απαγορευθεί η είσοδος τόσο στους φιλάθλους όσο και στους εκπροσώπους του Τύπου για λόγους ασφαλείας! Το τεστ θα γίνει 80 χιλιόμετρα μακριά από το Γκενκ, την έδρα των «Πειραιωτών» στο Βέλγιο, σε ένα προπονητικό κέντρο κοντά στην περιοχή του Αϊντχόφεν.

Αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Οφόε και Καρσελά, αλλά θα προφυλαχθούν ο Εμενίκε όπως και ο Μποτία λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή