Επίθεση Μελισσανίδη για το γήπεδο

Επίθεση Μελισσανίδη για το γήπεδο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή κριτική και επίθεση σε «εχθρούς εντός της ΑΕΚ που πολεμούν το γήπεδο εδώ και τέσσερα χρόνια» εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης, μετά την αρχική του τοποθέτηση, τόνισε πως «ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το γήπεδο θα γίνει», εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως η οικοδομική άδεια μπορεί να εκδοθεί και την επόμενη εβδομάδα.

Ενα εκ των θεμάτων της γενικής συνέλευσης ήταν η διαγραφή μελών της ερασιτεχνικής που δημιούργησαν εμπόδια στην έκδοση της οικοδομικής άδειας και η διαγραφή τους ψηφίστηκε ομόφωνα. «Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στα αγωνιστικά, ο Αντρέ Σιμόες θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στους προσαγωγούς. Τόσο για τον Πορτογάλο όσο και για τον Ογκιεν Βράνιες εκφράζεται αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμοι στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στις 25 ή 26 Ιουλίου. Ο Τσιγκρίνσκι αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Στα μεταγραφικά, ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ που είναι Ρώσος επιθετικός, 34 ετών, με πλούσια καριέρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και στη Σεβίλλη, αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ, που προς το παρόν έχει «παγώσει» τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Οριστικοποιήθηκε και επίσημα η διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης με τη Γάνδη στο ΟΑΚΑ, τη 19η Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή