Ανεβάζει στροφές ο Παναθηναϊκός

Ανεβάζει στροφές ο Παναθηναϊκός

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός, αισθητά βελτιωμένος, επικράτησε με 2-1 της βελγικής Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου και του Αμπντούλ Ατζαγκούν, με σκόρερ τους Αλτμαν και Μολίνς.

Ο Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα με τους Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Κουτρουμπή, Χουλτ, Ζέκα, Ρέις, Χατζηγιοβάνη, Λουντ και τους Αλτμαν, Μολίνς πιο προωθημένους με διάταξη 4-4-1-1. Οι «πράσινοι» άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στην άμυνα, με αποτέλεσμα οι Βέλγοι να κάνουν φάσεις, όμως χωρίς να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα στο γήπεδο, έκλεισε τους διαδρόμους και επέβαλε το παιχνίδι του. Στο 28΄ ο Λουντ βρήκε με σέντρα «διαβήτη» το κεφάλι του Αλτμαν, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα. Στο 32΄ ο Σεβαλιέ ανενόχλητος ισοφάρισε με κεφαλιά.

Η ομάδα του Ουζουνίδη «χτυπούσε» κυρίως από τις πτέρυγες και στο 42΄ ο Κουλιμπαλί μπήκε στην περιοχή της Κόρτραϊκ από δεξιά και ανετράπη από τον Βερμπόμ. Ο Μολίνς νίκησε τον Μπρουζέσε κάνοντας το 2-1. Στο β΄ ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πάρα πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας σχήματα και παίκτες, με αποτέλεσμα να μη σημειωθεί κάτι αξιόλογο.

«Ημασταν πολύ αργοί στο παιχνίδι και στα τρεξίματά μας. Φυσιολογικό μεν αλλά με ενδιαφέρει να τρέχουμε. Ηθελα περισσότερα τρεξίματα, μεγαλύτερη φρεσκάδα. Με τις προσθήκες που θα κάνουμε θα έρθει και η ποιότητα», τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος (65΄ Στιλ), Κουλιμπαλί (65΄ Τελάντερ), Κουτρουμπής (65΄ Μολέδο), Κολοβέτσιος (59΄ Ευαγγέλου), Χουλτ (75΄ Βέμερ), Ζέκα (59΄ Δώνης), Ρέις (74΄ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (59΄ Στάικος), Λουντ (75΄ Εμμανουηλίδης), Αλτμαν (59΄ Πίσπας), Μολίνς (65΄ Ρινάλντι).

• Οι πράσινοι ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» με τον Ολιβιέ Μπουμάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή