Ξεχώρισε ο Οφόε κόντρα στην Αλκμααρ

Ξεχώρισε ο Οφόε κόντρα στην Αλκμααρ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε έβγαλε ασίστ και κέρδισε πέναλτι στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί της Αλκμααρ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη επί ολλανδικού εδάφους, σε προπονητικό κέντρο της περιοχής του Αϊντχόφεν. Στα πρώτα 45 λεπτά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Μπέσνικ Χάσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μεχντί Καρσελά και τον Οφόε, τους οποίους κράτησε στο γήπεδο για ένα ημίωρο. Στο διάστημα αυτό ο Οφόε έδωσε την ασίστ στον Μπεν για να ανοίξει το σκορ στο 59ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπεν για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Βέλγιο με αντίπαλο τη Λόκερεν. Εκεί όπου ο Εμενίκε αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Φιγκέιρας (63΄ Ελαμπντελαουί), Σισέ (63΄ Ρομαό), Ρέτσος (37΄ Νικολάου), Ντε Λα Μπέγια (63΄ Κούτρης), Ζντιέλαρ (63΄ Φορτούνης), Μάρτινς (46΄ Οφόε, 77΄ Σιώπης), Ανδρούτσος (63΄ Ταχτσίδης), Σεμπά (63΄ Μάριν), Ελιουνούσι (46΄ Καρσελά, 77΄ Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (46΄ Μπεν).

• Στην Ελλάδα έφθασε χθες ο Γιάγκος Βούκοβιτς προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Κόνιασπορ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου άμεσα να «πετάξει» για το Βέλγιο και να ενταχθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή