Αλμα πρόκρισης ο Πανιώνιος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το προβάδισμα δύο γκολ που εξασφάλισε ο Πανιώνιος στον πρώτο αγώνα του με την Γκόριτσα, ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβενία, την επόμενη Πέμπτη, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αλλά το μηδέν παθητικό των «κυανέρυθρων» και η σωρεία ευκαιριών προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια για την εξασφάλιση της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ενθουσιασμός των «κυανέρυθρων», σε συνδυασμό με την ποιοτική ανωτερότητά τους, απέφερε γρήγορα το πρώτο γκολ που είχε σκόρερ τον Γεσίλ (12΄), με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ η ευκαιρία από τον Μασούρα (22΄) ήταν απόρροια της κυριαρχίας τους.

Η Γκόριτσα «γλίτωσε» από δεύτερο γκολ, σε δύο σπουδαίες ευκαιρίες του Πανιωνίου και σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, όταν ο Μασούρας, ύστερα από ασίστ του Λάμπρου, έστειλε την μπάλα, εξ επαφής, πάνω στο σώμα του αντίπαλου τερματοφύλακα και ακολούθησε η δυνατή κεφαλιά του Μπανανά από εκτέλεση φάουλ του Χατζισαφί. Οι Σλοβένοι, όμως, δεν απέφυγαν το αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Κάβτσιτς έχασε την μπάλα από τον Γεσίλ που ανατράπηκε πριν μπει στην περιοχή και ο στόπερ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (44΄). Με το «καλημέρα» της επανάληψης, οι 7.000 φίλοι του Πανιωνίου σηκώθηκαν δύο φορές από τις θέσεις τους. Την πρώτη σε ευκαιρία του δαιμόνιου Μασούρα (46΄) και ένα λεπτό αργότερα από το δεύτερο γκολ του Γεσίλ και με το εύστοχο πλασέ, ύστερα από πάσα του Μασούρα. Ο Πανιώνιος ικανοποίησε επαρκώς με την απόδοσή του και εμπνέει εμπιστοσύνη, παρά τις 3 αλλαγές στην 11άδα και στην τεχνική ηγεσία του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου (90΄ Σαραμαντάς), Μασούντ (77΄ Ντερμισάι), Γεσίλ (83΄ Ταπόκο).

ΓKOΡΙΤΣΑ: Σόρτσαν, Γκρέγκοριτς, Τσέλσερ, Κάβτσιτς, Γιόγκαν, Τσέλσερ, Κόλεντς (46΄ Μάρινιτς), Κάπιτς, Γκρουντίνα, Ζίγκον, Φιλίποβιτς (46΄ Τσουρκ), Οσούγι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή