Γεμίζει το ρόστερ του ΠΑΟ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ακόμα πολύτιμα εργαλεία έχει στα χέρια του από χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Λουτσιάνο και ο 20χρονος εξτρέμ από τον Ισημερινό, Μπράιαν Καμπέσας, αποτελούν και με τη… βούλα παίκτες του Παναθηναϊκού και αναμένεται άμεσα να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Λουτσιάνο στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κορίνθιανς και Λεγκανές, ενώ ο Καμπέσας παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Αταλάντα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν χθες στις εν Ελλάδι προπονήσεις μετά την παραμονή τους στο Τέχελεν της Ολλανδίας και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν στη Λεωφόρο την Αλκμααρ στην πρόβα τζενεράλε της φετινής σεζόν. Την ίδια μέρα θα μάθουν οριστικά και τον αντίπαλό τους στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με τη Γιαγκελόνια να είναι το φαβορί. Οι Πολωνοί θα υποδεχθούν την Γκαμπάλα με την οποία είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 στο Αζερμπαϊτζάν.

Τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται σιγά σιγά και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος οι «πράσινοι» θα έχουν ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Περιπτώσεις παικτών εξετάζονται καθημερινά και κάπως έτσι προέκυψε και ο… καπνός με τον Σουηδό αμυντικό Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος όμως δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό λόγω του υψηλού κασέ του.

• Η Αλαβές ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουμπάρακ Γουακάσο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή