«Τελικός» με Αυστραλία

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών στο αυριανό παιχνίδι με την Αυστραλία του Σάκη Κεχαγιά αποτελεί μονόδρομο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εάν θέλει να πλασαριστεί στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της και να προκριθεί στην επόμενη φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Χθες, οι αθλήτριες του Γιώργου Μορφέση επικράτησαν εύκολα του Καζαχστάν με 19-5 (5-0, 4-2, 3-1, 7-2). Η Αυστραλία χθες επικράτησε της Ρωσίας με 8-5. Η εθνική ομάδα για να προκριθεί ως δεύτερη στον όμιλό της πρέπει να νικήσει την αντίπαλό της με δύο γκολ διαφορά. Εάν επικρατήσει με τρία γκολ, τότε οι πολίστριές μας θα βρεθούν στην πρώτη θέση. Σε περίπτωση νίκης με ένα γκολ, τότε θα υπάρξει ισοβαθμία με τη Ρωσία και θα υπολογιστεί η διαφορά τερμάτων.

ΕΛΛΑΔΑ: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου 3, Μ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 1, Μανωλιουδάκη 3, Ελ. Πλευρίτου 3, Ξενάκη 1, Χ. Διαμαντοπούλου.

ΚΑΖΑΧΣΤΑΝ: Ζαρκιμπάγεβα, Ράιτερ, Ακιλμπάγεβα 3, Τούροβα, Ζακίροβα, Ρόγκα, Νοβίκοβα, Σάιτσου, Γιερέμινα, Μιρζαμπέκοβα 1, Μίρσινα 1, Μουσάροβα, Αλιμπάγεβα.

Οι άνδρες αντιμετωπίζουν σήμερα (11.50) τη Ν. Αφρική. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι αθλητές του Βλάχου δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Για τη Βουδαπέστη θα αναχωρήσουν αύριο οι εθνικές ομάδες κολύμβησης. Στην αποστολή μετέχουν οι κολυμβητές Ανδρέας Βαζαίος, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Στέφανος Δημητριάδης, Δημήτρης Δημητρίου, Γιάννης Καρπουζλής, Χρήστος Κατραντζής, Οδυσσέας Μελαδίνης, Δημήτρης Νέγρης και οι κολυμβήτριες Νόρα Δράκου, Αννα Ντουντουνάκη και Ηλέκτρα Λεμπλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή