Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τον Σίνγκλετον

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τον Σίνγκλετον

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H άμμος στην κλεψύδρα της αναμονής για την παραμονή του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό Superfoods, θα τελειώσει αύριο το πρωί, με τον Αμερικανό σέντερ να ειδοποιεί τη διοίκηση των «πρασίνων» αν θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του ΝΒΑ, κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο. Ο Σίνγκλετον αρνήθηκε τη διετή επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου του με τους πρωταθλητές, ενώ οι πληροφορίες που ήθελαν τη ρωσική Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα να επανέρχεται με τρίτη βελτιωμένη πρόταση, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ δεν επιβεβαιώθηκαν. Η πρόθεση του Σίνγκλετον δεν είναι να συνεχίσει τη θητεία του στην Ευρώπη και οι ελκυστικότατες προτάσεις που έχει δεχθεί, βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα, καθώς έχει δώσει προτεραιότητα στο ΝΒΑ. Ο Πασκουάλ έχει προετοιμαστεί για την αντικατάσταση του Σίνγκλετον, εφόσον αποχωρήσει και στις πρώτες θέσεις των υποψηφίων είναι οι Αμερικανοί Λαβόι Αλεν (2.06), με θητεία στους Πέισερς και Σίξερς και Κόλτον Αϊβερσον (2.13) που έχει παίξει σε Μακάμπι και Μπασκόνια, με τον πρώτο να αποτελεί καλύτερη επιλογή. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ματ Λοτζέσκι που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ενώ στη θέση του φόργουορντ διαθέτει τον Κέι Σι Ρίβερς και τον νεοαποκτηθέντα Θανάση Αντετοκούνμπο.

• Οικονομική ευθύνη των σωματείων θα είναι η πληρωμή των εξόδων μετακίνησης των διαιτητών διαφορετικών ενώσεων από τη γηπεδούχο ομάδα στα 5 εθνικά πρωταθλήματα, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

• Η πρώτη μεταγραφή του Αρη είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος  που  υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή