Επιβλητική πρόκριση Πανιωνίου

Επιβλητική πρόκριση Πανιωνίου

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εκκίνηση του Πανιωνίου στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν εντυπωσιακή και με συνολικό σκορ 5-2 από τη δεύτερη νίκη επί της Γκόριτσα (2-3) προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο και την ερχόμενη Πέμπτη θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι, που θα είναι ο επόμενος και δυσκολότερος αντίπαλος.

Η Γκόριτσα επιβεβαίωσε και στην… άχρωμη έδρα της ότι ήταν χαμηλό εμπόδιο για τον Πανιώνιο, καθώς το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο με φιλικό προετοιμασίας. Οι «κυανέρυθροι», που ήταν προετοιμασμένοι για να δεχτούν πίεση των γηπεδούχων, τους αιφνιδίασαν με απόλυτο τρόπο. Στο 11΄, ο Μασούντ τροφοδότησε τον Μασούρα, που δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Σορτσάν. Η Γκόριτσα ισοφάρισε, τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Σαββίδης ανέτρεψε τον Ζιγκόν και ο Κάπιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.

Η εναλλαγή του σκορ, όμως, συνεχίστηκε από τους παίκτες του Γρηγορίου, αμέσως μετά τη σέντρα του γκολ που δέχτηκαν και η τριάδα των Μασούντ, Λάμπρου και Γεσίλ «έκρυψαν» την μπάλα, με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ στο 15΄. Οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεψαν και δεύτερη αντίδραση της Γκόριτσα. Αντίθετα, στο 23΄ με δημιουργό τον Γεσίλ και εκτελεστή τον Λάμπρου, διαμόρφωσαν το σκορ του α΄ ημιχρόνου (1-3) και απέβαλαν και το τελευταίο… γραμμάριο άγχους για την πρόκριση. Η Γκόριτσα μείωσε σε 2-3 (68΄), με πέναλτι που κέρδισε ο Γκρούτινα από τον Μασούρα και εκτέλεσε ξανά ο Κάπιτς.

ΓΚΟΡΙΤΣΑ: Σορτσάν, Τσέλσερ, Σκάραμποτ, Γκρέγκοριτς, Κάπιτς, Φιλίποβιτς (56΄ Μάρινιτς), Κόλενς (82΄ Χούμαρ), Γκρούντινα, Οσούγι, Ζιγκόν (67΄ Ναγκοτέ), Κουρκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Οικονόμου, Κόρμπος, Λάμπρου (80΄ Γκιοτά), Γεσίλ, Μασούρας (68΄ Σαραμαντάς), Χατζισαφί, Μπανανά (60΄ Tαπόκο), Βλάχος, Μασούντ, Σαββίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή