Θετική εικόνα από τον Παναθηναϊκό

Θετική εικόνα από τον Παναθηναϊκό

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμφάνιση με πολλές υποσχέσεις πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό του φιλικό με την Αλκμααρ της οποίας επικράτησε με 2-1 στη Λεωφόρο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε τους «πράσινους» με 4-4-1-1 και είδε αρκετούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι. Αλλωστε, το μοναδικό νέο πρόσωπο στη βασική ενδεκάδα σε σχέση με πέρυσι ήταν ο Αλτμαν, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε και το σκορ στο 45΄. Ο Κουλιμπαλί έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ισραηλινός έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στον Φλάαρ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 58΄ ήρθε και το 2-0 με τον Μολίνς. Οι Χουλτ και Λουντ έπαιξαν εξαιρετικά το ένα-δύο, ο πρώτος πάσαρε στον συμπατριώτη του Σουηδό και αυτός με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Η αντίδραση των Ολλανδών ήρθε στο 63΄ με πλασέ του Στενγκς, ο οποίος συνδυάστηκε άψογα με τον Φράιντεϊ. Την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν και οι Καμπέσας, Λουτσιάνο που έδειξαν αρκετά ορεξάτοι.

ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (72΄ Κολοβέτσιος), Μολέδο (77΄ Ευαγγέλου), Χουλτ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης (72΄ Ρέις), Ζέκα, Λουντ (88΄ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (72΄ Καμπέσας), Αλτμαν (77΄ Δώνης), Μολίνς (77΄ Λουτσιάνο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή