Κόντρα στην Ιαπωνία για τους «8»

Κόντρα στην Ιαπωνία για τους «8»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χρυσή ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου, η Σερβία, αποτέλεσε εμπόδιο στους στόχους της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών για την απευθείας πρόκριση στους προημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουδαπέστη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 11-6 και πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου. Τώρα θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για την οκτάδα μέσα από τους αυριανούς αγώνες χιαστί κόντρα στην Ιαπωνία. Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 3-0, 3-2.

Το πρώτο οκτάλεπτο η Εθνική παρουσιάστηκε αξιόμαχη και όλα έδειχναν ότι θα γινόταν ένα ντέρμπι. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο (5-4, με πρώτη τη Σερβία). Η συνέχεια, όμως, ήταν εντελώς διαφορετική. Ιδιαίτερα στην τρίτη περίοδο, οι Σέρβοι με ένα 3-0 ξέφυγαν με 8-4. Οι διεθνείς μας ήταν άστοχοι στον παίκτη παραπάνω και οι Σέρβοι πέτυχαν πολύ γρήγορα γκολ. Μάλιστα, οι διεθνείς μας αιφνιδιάστηκαν αρκετές φορές, ενώ δέχθηκαν γκολ και από την περιφέρεια. «Στο τρίτο οκτάλεπτο χάσαμε τρεις επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω και η Σερβία σημείωσε τρία γκολ. Οταν μένεις πίσω με τρία γκολ απέναντι σε ομάδες με επίπεδο όπως η Σερβία είναι πολύ δύσκολο να γίνει ανατροπή», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ισπανία επικράτησε της Ν. Αφρικής 16-4.

ΣΕΡΒΙΑ: Γ. Πγιέτλοβιτς, Μάντιτς 2, Ράσοβιτς, Ραντέλοβιτς 1, Τσουκ, Πιγιέτλοβιτς Ν. 1, Ούμποβιτς, Αλεξιτς 1, Γιάκσιτς 1, Φιλίποβιτς 3, Πρλαΐνοβιτς 1, Μίτροβιτς Σ. 1, Μ. Μίτροβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δελακάς 2, Δερβίσης, Φουντούλης 2, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος, Φλέγκας.

Η τελική βαθμολογία του Γ΄ ομίλου: Σερβία (43-16) 6, Ελλάδα (32-20) 4, Ισπανία (28-23) 2, Ν. Αφρική (11-55) 0 βαθμοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή