Με κλειστά χαρτιά στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Με κλειστά χαρτιά στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιούλιο μήνα και ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει έναν αγώνα με υψηλότατο βαθμό δυσκολίας, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να επηρεάσει το ευρωπαϊκό του μέλλον. Πρόκειται για το πρώτο ραντεβού με την Παρτιζάν στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί απόψε στο Βελιγράδι (21.45). Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η τελική απόφασή του για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο Στάδιο Παρτιζάνα. Παρεμπιπτόντως, οι 30.000 εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να διατεθούν όλα.

Ο Καπίνο, που ανέβασε πυρετό την Κυριακή, χθες ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας για το Βελιγράδι και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απόψε. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Φιγκέιρας και στο αριστερό άκρο θα είναι ο Κούτρης.

Για το κέντρο της άμυνας, o Χάσι εξετάζει τη λύση των Ρομαό και Ρέτσου. Ωστόσο η παρουσία του Ρομαό στον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ρέτσος θα παίξει μαζί με τον Σισέ ή τον Βούκοβιτς. Αν ο Ρομαό είναι ένα από τα δύο στόπερ, ο Σιώπης θα αγωνιστεί ως εξάρι, έχοντας μπροστά του τους Οτζίτζα και Φορτούνη. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Μάριν και δεξί ο Πάρντο ή ο Καρσελά. Ωστόσο, υπάρχει και η λύση του Σεμπά, ο οποίος αν προτιμηθεί τότε ο Μάριν θα μείνει στον πάγκο. Ο Μπεν έχει αποκτήσει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης, έναντι του Εμενίκε.

Στο Βελιγράδι έχει ταξιδέψει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Χρβόγε Μίλιτς. Ο 28χρονος Κροάτης αριστερός μπακ αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή