«Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Ολυμπιακός

«Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Ολυμπιακός

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός «σφράγισε» από το πρώτο ματς του Βελιγραδίου την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Με μια άκρως ικανοποιητική εμφάνιση και χωρίς να υπάρχει παίκτης που να υστέρησε, η ομάδα του Πειραιά επικράτησε της Παρτιζάν με 3-1 και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στο Καραϊσκάκη.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε λίγο πριν από τη σέντρα. Ο Κώστας Φορτούνης αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι και αποκλείστηκε από τη 18άδα, με τον Σεμπά να παίρνει τη θέση του. Ο Μπέσνικ Χάσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Ρομαό στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ρέτσο, κρατώντας στον πάγκο τον ανέτοιμο Βούκοβιτς και τον Σισέ. Ετσι, ο Σιώπης ήταν το «εξάρι» των «ερυθρολεύκων». Από εκεί και έπειτα, οι Καρσελά και Μπεν προτιμήθηκαν από τους Πάρντο και Εμενίκε για τις θέσεις του δεξιού εξτρέμ και του επιθετικού, αντίστοιχα. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπήρχαν εκπλήξεις.

Το γρήγορο σχήμα του τεχνικού των πρωταθλητών Ελλάδας έφερε αποτέλεσμα, αφού με τη σέντρα επέβαλαν τον ρυθμό τους, κατορθώνοντας να προηγηθούν με γκολ του Μπεν μόλις στο 5΄. Αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ταβάμπα στο 11΄. Οσο κυλούσε η ώρα, οι παίκτες του Χάσι έκαναν εύκολα το λάθος στις μεταβιβάσεις, επιτρέποντας στην Παρτιζάν να ανανεώνει τις επιθέσεις της, δίχως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Καπίνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Καπίνο, αναζητώντας και άλλο γκολ με αντεπιθέσεις. Και το πέτυχαν με ένα εκπληκτικό τέρμα του Μπεν στο 56΄ και ένα του Εμενίκε στο 91΄.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Κλιάιτς, Βουλίσεβιτς, Οστοϊτς, Τσίρκοβιτς (73΄ Τσίρκοβιτς), Μίλετιτς, Κόσοβιτς, Εβερτον, Λεονάρντο, Γιάνκοβιτς (82΄ Πάντιτς), Ταβάμπα, Τζούρτζεβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ρομαό, Κούτρης, Σιώπης, Οτζίτζα, Σεμπά, Καρσελά (80΄ Πάρντο), Μάριν (80΄ Ζντιέλαρ), Μπεν (88΄ Εμενίκε).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή