Χωρίς άγχος για ακόμη μία υπέρβαση ο Πανιώνιος

Χωρίς άγχος για ακόμη μία υπέρβαση ο Πανιώνιος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αρνητικές προϋποθέσεις και μία θετική έχουν διαμορφωθεί για τον Πανιώνιο, πριν από τη σέντρα του σημερινού (19.45) πρώτου αγώνα με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι» που προκρίθηκαν με δύο νίκες από τον προηγούμενο γύρο, αναγνωρίζουν τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας που έχει η Μακάμπι, συγκριτικά με την Γκόριτσα, αποδέχονται τα επιπρόσθετα εμπόδια στη νέα απόπειρα πρόκρισης, λόγω της απουσίας των δύο Ιρανών παικτών, αλλά διατρανώνουν την πεποίθησή τους ότι θα διεκδικήσουν, χωρίς άγχος, τα λίγα ποσοστά πρόκρισης που τους αναλογούν.

Στο Ισραήλ δεν ταξίδεψαν οι δύο ποιοτικότεροι παίκτες του Πανιωνίου, Μασούντ και Χατζισαφί, λόγω της μη αναγνώρισης του συγκεκριμένου κράτους από τη χώρα τους και τον κίνδυνο αποκλεισμού τους από την Εθνική ομάδα, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο του 2018. Ο Πανιώνιος θα παραταχθεί με αμυντικογενή 11άδα, ενώ η μεσαία γραμμή θα αποτελείται από πέντε παίκτες.

«Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τη Μακάμπι, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ελέγξουμε την πίεση της Μακάμπι» είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ ο ομόλογός του στον ισραηλινό πάγκο, γιος του αείμνηστου Γιόχαν Κρόιφ, Ζόρντι τόνισε: «Θα είναι λάθος μας να πιστέψουμε ότι είμαστε καλύτεροι από εκείνους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή