Ισόπαλος στο γήπεδο, χαμένος στη μετάφραση ο ΠΑΟΚ

Ισόπαλος στο γήπεδο, χαμένος στη μετάφραση ο ΠΑΟΚ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισοπαλία με σκορ 1-1 απέσπασε ο ΠΑΟΚ στο Κίεβο από την Ολιμπίκ Ντόνετσκ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, προβλημάτισε έντονα με τη συνολική εικόνα του. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 11 ξένους από 10 διαφορετικές εθνικότητες στην ενδεκάδα της. Υπήρχαν δύο Ισπανοί, ο αρχηγός Κρέσπο (στόπερ) και ο Κάνιας (αμυντικό χαφ). Από εκεί και πέρα, στο αρχικό σχήμα ήταν ο Αργεντινός γκολκίπερ Ρέι, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ Μάτος, ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι Βαρέλα και ο Κροάτης αριστερός μπακ Λέοβατς.

Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Ουκρανός Σάκχοφ και ο Βόσνιος Τσίμιροτ, σε ρόλο δεξιού εξτρέμ ο Ανγκολέζος Κάμπος, αριστερού ο Σλοβάκος Μακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σέρβος Πρίγιοβιτς. Τελευταία φορά που o ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς Eλληνα στην ενδεκάδα του ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου 2010, στη νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέρασε δύσκολες στιγμές στην Ουκρανία όταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μπιλιένκι στο 49΄. Η Ολιμπίκ δημιούργησε τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες για να παραβιάσει εκ νέου την εστία του εξαιρετικού Ρέι, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθια την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Πέδρο Ενρίκε τον οποίο πέρασε ο Αλεξάντρ Στανόγεβιτς στο δεύτερο ημίχρονο του ματς, με μια προσωπική ενέργεια κατάφερε να ισοφαρίσει στο 59ο λεπτό, διαμορφώνοντας με σουτ το τελικό 1-1. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε κατακόρυφα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ικανοποιημένες με αυτό το 1-1.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Τούμπα.

ΟΛΙΜΠIΚ ΝΤOΝΕΤΣΚ: Μαχαράτζε, Νιεμχανίνοφ, Σαμπάνοφ, Κραβτσένκο, Λικιάντσουκ, Τσιμπάλιουκ, Μπογκντάνοφ, Μόχα (64΄ Μιχούνοφ), Σεστάκοφ, Κομούτοφ (69΄ Μικάλοφ), Μπιλιένκι (78΄ Σοντέι).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (55΄ Μπίσεσβαρ), Μακ (81΄ Πέλκας), Κάμπος (55΄ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή