ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε η εθνική πόλο των ανδρών

ethnikipolo-thumb-large--2

Η εθνική ομάδα των ανδρών δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να νικήσει τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, τη Σερβία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθη στον μικρό τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης με 8-11 και πασαρίστηκε στην 4η θέση. Για την εθνική ήταν η τέταρτη συνεχόμενη φορά που βρέθηκε στην τετράδα μιας μεγάλης διοργάνωσης και αυτό δείχνει ότι η ελληνική υδατοσφαίριση συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου.

Στην αναμέτρηση με την Σερβία οι διεθνείς μας ξεκίνησαν διστακτικά και βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ (0-3). Με δύο γρήγορα γκολ από τον Φουντούλη μείωσαν στο γκολ, αλλά οι Σέρβοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρά τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών, οι χρυσοί Ολυμπιονίκες του Ρίο διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και κατέκτησαν το χάλκινο
μετάλλιο. Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-2, 3-3, 1-1.

ΕΛΛΑΣ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δελακάς 1, Δερβίσης, Φουντούλης 3, Καπότσης, Ποντικέας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντέγιαν Σάβιτς): Γ. Πγιέτλοβιτς, Μάντιτς 1, Ράσοβιτς 1, Ραντέλοβιτς 2, Τσουκ 1, Ντ. Πιγιέτλοβιτς 2, Ούμποβιτς 1, Άλεξιτς 1, Γιάκσιτς, Φιλίπποβιτς 1, Πρλαΐνοβιτς 1, Σ. Μίτροβιτς, Μ. Μίτροβιτς.