Δεν τα κατάφερε η εθνική πόλο των ανδρών

Δεν τα κατάφερε η εθνική πόλο των ανδρών

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ομάδα των ανδρών δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να νικήσει τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, τη Σερβία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθη στον μικρό τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης με 8-11 και πασαρίστηκε στην 4η θέση. Για την εθνική ήταν η τέταρτη συνεχόμενη φορά που βρέθηκε στην τετράδα μιας μεγάλης διοργάνωσης και αυτό δείχνει ότι η ελληνική υδατοσφαίριση συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου.

Στην αναμέτρηση με την Σερβία οι διεθνείς μας ξεκίνησαν διστακτικά και βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ (0-3). Με δύο γρήγορα γκολ από τον Φουντούλη μείωσαν στο γκολ, αλλά οι Σέρβοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρά τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών, οι χρυσοί Ολυμπιονίκες του Ρίο διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και κατέκτησαν το χάλκινο

μετάλλιο. Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-2, 3-3, 1-1.

ΕΛΛΑΣ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δελακάς 1, Δερβίσης, Φουντούλης 3, Καπότσης, Ποντικέας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντέγιαν Σάβιτς): Γ. Πγιέτλοβιτς, Μάντιτς 1, Ράσοβιτς 1, Ραντέλοβιτς 2, Τσουκ 1, Ντ. Πιγιέτλοβιτς 2, Ούμποβιτς 1, Άλεξιτς 1, Γιάκσιτς, Φιλίπποβιτς 1, Πρλαΐνοβιτς 1, Σ. Μίτροβιτς, Μ. Μίτροβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή