Από θέση ισχύος κόντρα στην Παρτιζάν ο Ολυμπιακός

Από θέση ισχύος κόντρα στην Παρτιζάν ο Ολυμπιακός

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεχνούν τον θρίαμβο του Βελιγραδίου με 1-3 και προσεγγίζουν την αποψινή (21.45) ρεβάνς με την Παρτιζάν στο Καραϊσκάκη του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ σαν να έχει λήξει 0-0 το πρώτο ματς. Είναι το σκεπτικό του Μπέσνικ Χάσι, το οποίο ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες. «Το πρώτο ματς παίχτηκε στην έδρα τους και σημαίνει πως η Παρτιζάν είχε την πίεση. Τώρα θα έχουμε εμείς την πίεση. Εχουμε την υποχρέωση και τη θέληση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και γι’ αυτό ακριβώς θα παίξουμε σαν να είναι 0-0 το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ξεκαθάρισε δε πως έχει λάβει τις αποφάσεις του αναφορικά με την ενδεκάδα, χωρίς ωστόσο να τις αποκαλύψει. Σύμφωνα, πάντως, με όσα δοκιμάζει, προσανατολίζεται να έχει στο αρχικό σχήμα τον Καπίνο κάτω από την εστία, τους Κούτρη και Φιγκέιρας στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος θα είναι ο δεύτερος στόπερ δίπλα στον Ρέτσο. Αν θα προτιμηθεί ο Βούκοβιτς, τότε ο Ρομαό θα αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος. Σε περίπτωση κατά την οποία ο τελευταίος παίξει ξανά στο κέντρο της άμυνας, το «εξάρι» θα είναι ο Σιώπης. Στις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να προτιμηθούν οι Οτζίτζα και Φορτούνης στον άξονα πίσω από τον Μπεν, ενώ ως εξτρέμ θα χρησιμοποιηθούν οι Μάριν και Καρσελά.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χθες πως σε περίπτωση πώλησης του Ρέτσου τότε οι «Πειραιώτες» θα κινηθούν για την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού στόπερ της Τζένοα, Εσεκίελ Μουνιός. Γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν, επίσης, πως είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 33χρονου αμυντικού μέσου της Ναντ, Γκιγιόμ Ζιλέ στον Ολυμπιακό.

Η Παρτιζάν ταξίδεψε στον Πειραιά χωρίς τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Λεονάρντο, που συμφώνησε να ενταχθεί στο δυναμικό της γαλλικής Μετς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή