Προσπάθησε για την υπέρβαση αλλά αποκλείστηκε ο Πανιώνιος

Προσπάθησε για την υπέρβαση αλλά αποκλείστηκε ο Πανιώνιος

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνειρο της πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έσβησε για τον Πανιώνιο χθες στη Νέα Σμύρνη, όπου ηττήθηκε, σε ένα σκληρό, παιχνίδι, από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1. Οι Νεοσμυρνιώτες, που και στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ είχαν ηττηθεί με το ίδιο σκορ, θα μπορούσαν να έχουν φθάσει στην υπέρβαση εάν μετουσίωναν σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Στο 37΄ η μπάλα μετά από προσπάθεια του Γεσίλ έφυγε άουτ και στο 40΄ ο Βλάχος έκανε το σουτ, όμως ο Ραΐκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ. Η Μακάμπι είχε και αυτή την ευκαιρία της στο 27΄ με τον Κιάρτανσον.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν για το ένα τέρμα που θα έστελνε το ματς στην παράταση, αλλά τα φτερά τους κόπηκαν από ένα… φθηνό γκολ στο 78΄. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Κόρμπος έκανε την προβολή και άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Σε αυτό το σημείο το ταξίδι σταμάτησε απότομα, αφού η επίτευξη τριών τερμάτων σε περίπου 15 λεπτά ήταν ασφαλώς ακατόρθωτη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου (12΄ Σταυρόπουλος), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (86΄ Γλυνός), Λάμπρου (73΄ Ντουρμισάι), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Ραΐκοβιτς, Νταβίντζαντα, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Σπούνγκιν, Γέινι, Γκολάσα (88΄ Ρίκαν), Μπατόκιο (76΄ Μίχα), Κιάρτανσον (83΄ Πέρετζ), Ατζίλι, Σένφελντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή