Το Παρίσι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Νεϊμάρ

Το Παρίσι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Νεϊμάρ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κύβος ερρίφθη και από χθες το νέο ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία ανήκει στον Νεϊμάρ και την Παρί Σεν Ζερμέν, που κατέβαλε τελικά τα 222 εκατ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου απευθείας στην Μπαρτσελόνα.

Ο 25χρονος επιθετικός έβαλε χθες επί καταλανικού εδάφους την υπογραφή του στο πενταετούς διάρκειας και αστρονομικής αξίας συμβόλαιο με την ομάδα που ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, αναμένεται σήμερα το πρωί στο Παρίσι και το απόγευμα θα παρουσιαστεί μπροστά στον Πύργο του Αϊφελ. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον κρατήσει. Προσπάθησε και η ισπανική λίγκα, που χθες αρνήθηκε να δεχθεί την πληρωμή των 222 εκατ. ευρώ από τους δικηγόρους του Νεϊμάρ στα γραφεία της, επικαλούμενη πιθανή παραβίαση των κανονισμών του «οικονομικού ευ αγωνίζεσθαι». Μάταια όμως. Οι δικηγόροι πήγαν στα γραφεία της Μπάρτσα, κατέβαλαν τα χρήματα και ο Νεϊμάρ είναι πλέον Παριζιάνος.

Στο Παρίσι η απόκτηση του Νεϊμάρ χαιρετίζεται όχι μόνο ως αλλαγή επιπέδου αλλά και ως εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό με ανατροπή του 4-0, με σκορ 6-1 στο Καμπ Νου, μιλώντας για «ανατροπή α λα ΠΣΖ!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή