Διούδης τριετίας για ΠΑΟ, ατομικό ξανά ο Βιγιαφάνες

Διούδης τριετίας για ΠΑΟ, ατομικό ξανά ο Βιγιαφάνες

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και η λύση της συνεργασίας με τον Λουκ Στιλ παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ενεργοποιήσει από τώρα τη συμφωνία του με τον Αρη και ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. «Ημουν από καιρό έτοιμος γι’ αυτό το πολύ μεγάλο βήμα, σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και τίτλους. Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα απ’ αυτή να διακριθώ», δήλωσε στο PAO TV ο Διούδης, ο οποίος θα διεκδικήσει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο τη φανέλα του βασικού: «Πάντα είναι πολύ ωραίο και σημαντικό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Δεν κοιτάω με ποιον είμαι στην ίδια θέση, αλλά να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε μια καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά που βρισκόμαστε στην ίδια θέση, γιατί είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα».

• Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Βιγιαφάνες και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με την Μπιλμπάο. Ο Γιόχανσον έχει ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και εκτιμάται ότι θα χρειαστεί περίπου είκοσι μέρες για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή