Ηττα ΠΑΟΚ από τη Λαμία στην Τούμπα

Ηττα ΠΑΟΚ από τη Λαμία στην Τούμπα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτω από τον πήχυ πέρασε ξανά ο ΠΑΟΚ, στο τελευταίο φιλικό πριν από τα παιχνίδια με την Εστερσουντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το 0-0 της Τρίτης με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο «δικέφαλος» ηττήθηκε 1-0 χθες από τη Λαμία σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, με τον Στανόγεβιτς να χρησιμοποιεί μόνο Ελληνες παίκτες (πλην του Κάτσε), ορισμένοι εκ των οποίων νεοφερμένοι ή από την Κ-20.

Με εξαίρεση ένα 20λεπτο στο α΄ ημίχρονο όπου έχασε τρεις καλές ευκαιρίες, η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτική. Η Λαμία ήταν πιο συμπαγής, δημιούργησε κι αυτή 3-4 σημαντικές φάσεις και πήρε τελικά τη νίκη με κεφαλιά του Τσούκαλου στο 89΄.

«Μου άρεσε που είδα κάποιους νέους παίκτες σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Φυσικά όταν είσαι ΠΑΟΚ σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα κι αυτό δεν με ικανοποίησε. Είναι δύσκολο να πούμε πότε θα ξαναδούμε νέους παίκτες. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία», δήλωσε ο Στανόγεβιτς, αρκετά προβληματισμένος από τις «ρεζέρβες» του.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (60΄ Σιαμπάνης), Πούγγουρας, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (77΄ Τζοβάρας), Πέλκας (83΄ Δημητριάδης), Αθανασιάδης (70΄ Γκαργκαλατζίδης), Κουλούρης.

ΛΑΜΙΑ: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκολής (46΄ Καραγιάννης), Παντελιάδης (60΄ Φράγκος), Μπλάζιτς (60΄ Βάντερσον), Ομο (76΄ Λινάρδος), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (60΄ Παπαργυρίου), Βουό (76΄ Τσούκαλος), Πίτι (46΄ Μπουλούλης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή