Ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τελευταίες «δοκιμές» των τεσσάρων Ευρωπαίων μας δεν έπεισαν πως είναι έτοιμοι για τις πρώτες αναμετρήσεις των πλέι οφ. Δεν έχει σημασία ο απολογισμός, τρεις ήττες και μία νίκη, αλλά οι εμφανίσεις τους και τα κραυγαλέα κενά που παρουσίασαν.

Η γνωστή «καραμέλα», πως βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και στα παιχνίδια που έρχονται θα είναι έτοιμες, δεν πείθουν, ακόμα και τους πιο αισιόδοξους οπαδούς τους. Διότι είναι πασιφανές ότι το πρόβλημα είναι πως καμία από τις τέσσερις δεν οργανώθηκε εγκαίρως, ώστε να έχει κλείσει όλα τα κενά που υπήρχαν και «φώναζαν» από την προηγούμενη περίοδο.

Θα συμφωνήσω πως τα πάντα ξεκινούν από το αν υπάρχουν χρήματα και αν υπάρχουν κατά πόσον αυτά ξοδεύτηκαν εκεί που πράγματι ήταν ανάγκη να ξοδευτούν και όχι να δαπανηθούν σύμφωνα με τις σχέσεις των όποιων παραγόντων με τους μάνατζερ. Και απόδειξη αυτών είναι πως, ενώ αρχίζουν τα δύσκολα, και οι τέσσερις προσπαθούν να βρουν παίκτες στο παραπέντε!

Ετσι, σε παιχνίδια που θα κρίνουν το μέλλον τους στην Ευρώπη, ουσιαστικά πάνε… ξυπόλυτοι στα αγκάθια, ενώ ήξεραν πως ένας αποκλεισμός τους θα σημαίνει την οικονομική τους καταστροφή. Και το χειρότερο, προσπαθώντας να χρυσώσουν το χάπι στους οπαδούς τους, μέσω των οπαδικών εντύπων, δημιούργησαν μία υπέρμετρη αισιοδοξία…

Πώς ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει… Panathinaikos και οι δύο «δικέφαλοι» θα κάνουν επιτέλους μία αξιοπρεπή πορεία στο Europa; Τίποτα δεν μπορεί να πείσει και κανέναν πως οι στόχοι θα επιτευχθούν. Μακάρι να διαψευστούν οι προβλέψεις…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή