Συμφωνία ΠΑΟ – Μπόκα, χρόνο ζήτησε ο Τσάβες

Συμφωνία ΠΑΟ – Μπόκα, χρόνο ζήτησε ο Τσάβες

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τον Αντρές Τσάβες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και όλα δείχνουν ότι έχει πλέον καλές πιθανότητες να κλείσει άμεσα μια μεταγραφή που θα τον ισχυροποιήσει σημαντικά στην επίθεση. Οι «πράσινοι» έχουν έλθει σε συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς και περιμένουν την οριστική απάντηση από τον 26χρονο σέντερ φορ, ο οποίος παραμένει επιφυλακτικός και ζήτησε μια μικρή προθεσμία για να αποφασίσει. Ο Τσάβες θέλει να παίξει στην Ευρώπη, αλλά περίμενε κάτι καλύτερο από την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος και, χωρίς να είναι αρνητικός, ζήτησε λίγο χρόνο για να δει τις προοπτικές του.

Από τις άλλες ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρό τους πιο έντονο είναι το ενδιαφέρον της Μπλεγκράνο.

Ο Παναθηναϊκός κινείται ζωηρά και για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, με τον 27χρονο Ερβ Μπαζίλ της Καέν να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του. Η περίπτωση του Μιχαήλ μπαίνει στο περιθώριο, γιατί ο Ουζουνίδης θέλει έναν παίκτη που να παίζει περισσότερο αριστερό μπακ παρά στόπερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή