Ουζουνίδης: Εδώ, φαβορί εμείς

Ουζουνίδης: Εδώ, φαβορί εμείς

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άφιξη του Αντρές Τσάβες επισκίασε για λίγες ώρες το αποψινό (21.30, Cosmotesports) ραντεβού του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ξεκίνησε εν συνεχεία ένας αγώνας δρόμου για να έλθουν εγκαίρως όλα τα έγγραφα της μεταγραφής του από την Αργεντινή, ώστε να δηλωθεί εμπρόθεσμα στη λίστα της UEFA και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς της άλλης εβδομάδας, μιας και ο Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως τόσο αυτός όσο και ο Γιόχανσον θα είναι απόψε εκτός της 20μελούς αποστολής, μαζί με τους τραυματίες Βιγιαφάνες και Κουλιμπαλί. «Είναι μεγάλο κίνητρο να πλησιάσω στα επίπεδα απόδοσης του Μπεργκ. Δεν θέλω να υποσχεθώ πόσα γκολ θα βάλω, αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα. Μακάρι να τον φτάσω και να τον ξεπεράσω! Ξέρω ότι ήλθα σε μια μεγάλη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ευχαριστώ τους φανς για τα πολλά μηνύματα αγάπης. Θέλω να τους δικαιώσω», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του… διψασμένου για δράση «κομαντάντε».

Την ίδια δίψα έδειξε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Ολοι περιμένουμε ανυπόμονα το παιχνίδι. Ηταν μια ωραία κλήρωση και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν ενδιαφέροντα παιχνίδια, απ’ αυτά που όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν. Η Αθλέτικ είναι φαβορί για την πρόκριση, αλλά στην έδρα μας φαβορί είμαστε εμείς. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητές μας. Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε καλά. Αν το καταφέρουμε, όλα γίνονται. Δεν θα έχουμε παθητικό ρόλο. Η Μπιλμπάο είναι ομοιογενής ομάδα που επιζητά την κατοχή, πολύ δυνατή στα στημένα κι αν της επιτρέψουμε να μας κλείσει στην περιοχή μας, θα έχουμε δυσκολίες. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας κι αν είναι καλύτεροι, θα τους δώσουμε το χέρι και θα τους συγχαρούμε».

Από την πλευρά του, ο Χοσέ Ανχελ Θιγάντα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό «περήφανη ομάδα που νιώθει υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη» και πρόσθεσε ότι στην έδρα του είναι πολύ ισχυρός, παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο του. Το ματς είναι sold out και η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη απόψε, με τους «πράσινους» παίκτες να δέχονται κι άλλη μία ένεση ψυχολογίας, μιας και ενημερώθηκαν ότι εξοφλήθηκαν άπαντες, με εξαίρεση όσους έχουν κάνει προσφυγή οι οποίοι θα πληρωθούν με βάση τους διακανονισμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή