Γιουρόπα Λιγκ: Από τον παράδεισο στην κόλαση ο Παναθηναϊκός

Γιουρόπα Λιγκ: Από τον παράδεισο στην κόλαση ο Παναθηναϊκός

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιρετικός μέχρι το 60ο λεπτό, αλλά εκτός κλίματος στο τελευταίο ημίωρο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το βράδυ της Πέμπτης, για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας με 3-2 εντός έδρας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αιφνιδίασε τους Βάσκους στο πολύ καλό της πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 29’ με τον Λούντ, πηγαίνοντας με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ο Καμπέσας στο 55’ έκανε το 2-0 και κάπου εκεί ήρθε η ολική καθίζηση για το «τριφύλλι».

Με γκολ των Αντούριθ (68’, 74’ με πέναλτι) και ντε Μάρκος (71’), οι φιλοξενούμενοι γύρισαν «τούμπα» το παιχνίδι σε έξι μόλις λεπτά και απέκτησαν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

«Ορθια» η ΑΕΚ

Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε η ΑΕΚ στην έδρα της Μπριζ, παρότι έπαιξε για πάνω από 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λιβάγια (58').

Οι «κιτρινόμαυροι» απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία από τους Βέλγους και όλα παραμένουν ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα.

Πρώτο βήμα για ΠΑΟΚ

Τέλος, αν και βρέθηκε νωρίς (21’) πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα απέναντι στην Εστερσουντ νωρίτερα, επικρατώντας με 3-1 στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε αρχικά με τον Λέο Μάτος στο 38’, πριν αναλάβει δράση ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος με δύο γκολ (77’ και 88’) χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή