Προχωρεί με Τζανδάρη, Ινσούα και εξτρέμ

Προχωρεί με Τζανδάρη, Ινσούα και εξτρέμ

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο μεταγραφικά χτυπήματα «απάντησε» ο Παναθηναϊκός στην ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την ισοπαλία με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» ενεργοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Φάνη Τζανδάρη και τον ανακοίνωσαν για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εμάνουελ Ινσούα από την Ουντινέζε. Πρόκειται για δύο κινήσεις που σε πρώτη φάση στοχεύουν στο να δώσουν βάθος στο ρόστερ και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν συνέχεια, καθώς γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση ενός ποιοτικού ακραίου επιθετικού, με το όνομα του 29χρονου Γάλλου της Μπολόνια, Αντονί Μουνιέ, να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα κι ας είναι αρκετά υψηλό (600 χιλ. ευρώ) το κασέ του.

Κίνηση για άλλον αμυντικό εκτός του Ινσούα δεν αναμένεται να γίνει παρά μόνο αν προκύψει πρόταση για τον Μολέντο, κάτι που μοιάζει πολύ δύσκολο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (εξάρθρωση αγκώνα) στο ματς με τον Πλατανιά, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για ένα μήνα. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προβλέπει και «δούναι» εκτός από «λαβείν». Εάν προκύψει τις επόμενες ημέρες πρόταση σαν κι αυτή της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα με ικανοποιητικό αντάλλαγμα για την ομάδα, θα συζητηθεί αρκεί να μην είναι αιφνιδιαστική και να αφήνει περιθώρια να καλυφθεί το κενό με άλλον παίκτη. Για όλες τις πιθανές περιπτώσεις, έχει γίνει η σχετική προεργασία.

Η υπόθεση του Ινσούα «έτρεξε» γρήγορα και θωρείται ουσιαστικά κλεισμένη μεταγραφή. Εχει επέλθει συμφωνία τόσο με τον ίδιο για τριετές συμβόλαιο όσο και με την Ουντινέζε, η οποία θα διατηρήσει, αντί χρηματικού ανταλλάγματος, το 40% των δικαιωμάτων του. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 26χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ είναι να γίνει ένας διακανονισμός μεταξύ του Ινσούα και της ιταλικής ομάδας σχετικά με χρήματα που του οφείλονται. Δεν είναι μεγάλο το «αγκάθι» και ο Ινσούα αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Αυτή τη διαδρομή την έκανε και ο Φάνης Τζανδάρης, που αποτελεί και επισήμως πλέον την 8η μεταγραφή του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι. Ο 24χρονος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε το μεσημέρι από την ΠΑΕ και το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είναι προσωπική επιλογή του Ουζουνίδη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Πανιώνιο πριν αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε πολύ πίσω. Ο Τζανδάρης δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στο πιο υψηλό επίπεδο: «Ο προπονητής μου ξέρει ποιος είμαι. Είμαι πρόθυμος να μάθω ό,τι μου ζητήσει. Εχω αφήσει πίσω τον τραυματισμό μου, είμαι πολύ μαχητικός, πιστεύω στον εαυτό μου και παίζω για να κερδίσω. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο, αλλά είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά από την πρώτη μέρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή