Aφιξη Ινσούα, παζάρι με Ζέκα

Aφιξη Ινσούα, παζάρι με Ζέκα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ένατη μεταγραφή του θα ανακοινώσει σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός, με νέο πρόσωπο στο ρόστερ του τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο 26χρονος αριστερός μπακ έφθασε χθες το βράδυ στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με απολαβές περίπου 250 χιλ. ευρώ ετησίως. Η Ουντινέζε δεν θα εισπράξει αντάλλαγμα για την παραχώρησή του, αλλά θα διατηρήσει ποσοστό 40% επί των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα όπως μου είπαν οι Τσάβες και Βιγιαφάνες. Εχω μεγάλη όρεξη και θέληση. Εχω κάνει προετοιμασία με την Ουντινέζε και μόνο στο διάστημα των διαπραγματεύσεων περιόρισα λίγο τις προπονήσεις μου. Σύντομα θα είμαι έτοιμος», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ινσούα φτάνοντας στο αεροδρόμιο.

Το ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης αναθερμάνθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία, επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο έναντι 800 χιλ. ευρώ ετησίως. Οι «πράσινοι» δεν είναι αρνητικοί, ζητούν όμως περισσότερα χρήματα και θα διαπραγματευτούν για να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία. Αν την πετύχουν, ο Ζέκα θα παραχωρηθεί και, με τα χρήματα που θα φέρει στην ομάδα, θα αποκτηθεί ένας κεντρικός χαφ για να καλύψει το κενό του και πιθανώς ένας αριστερός επιθετικός.

• Ολους τους διαθέσιμους παίκτες πήρε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αποστολή που αναχωρεί σήμερα για το Μπιλμπάο. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Μολέντο, Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνες και Ρέι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή