Φυγαδεύτηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ

Φυγαδεύτηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα βαριά είναι η ατμόσφαιρα εντός των τειχών του ΠΑΟΚ με τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Εστερσουντ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης περίμεναν την άφιξη της αποστολής από τη Σουηδία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 4 χθες τα ξημερώματα, προκειμένου να αποδοκιμάσουν τους παίκτες και να εκφράσουν έτσι την αγανάκτησή τους αλλά και τη δυσφορία τους.

Για τον λόγο αυτό, στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ετσι, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αποφάσισαν το λεωφορείο της ομάδας να οδηγηθεί εντός του αεροδρομίου και να φυγαδευτεί από τον εμπορευματικό σταθμό. Ωστόσο, αυτό έγινε αντιληπτό από τους οπαδούς που μετακινήθηκαν άμεσα σ’ εκείνο το σημείο.

Συγκεκριμένα, στη θέα των μελών της αποστολής που κατέβηκαν από το αεροπλάνο για να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της ομάδας, οι αποδοκιμασίες ήταν εντονότατες, ενώ την παρουσία της έκανε και μια «κλούβα» των ΜΑΤ που έφραξε την είσοδο στο συγκεκριμένο σημείο. Τελικώς το πούλμαν αποχώρησε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου περίπου στις 04.20. Το «ευτύχημα» για τον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός πως ο αυριανός εντός έδρας αγώνας με τον ΑΟΚ θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, λόγω της τιμωρίας που κουβαλάει από την περσινή περίοδο.

Την ίδια ώρα ο Ομάρ Ελ Καντουρί δηλώνει ανυπόμονος να κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ. Η απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Εστερσουντ: «Ανυπομονώ να κάνω το ντεμπούτο μου με αυτήν την ομάδα και να ξεκινήσω μία νέα και συναρπαστική περιπέτεια. Ευχαριστώ, ΠΑΟΚ που μου δίνεις αυτήν την ευκαιρία!» είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή