Μήνυμα επιστροφής από Αραούχο

Μήνυμα επιστροφής από Αραούχο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο μέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω αποχωρήσεων, αφίξεων και αναζητήσεων. Το καλοκαιρινό σίριαλ της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο φτάνει εκ των πραγμάτων στην ολοκλήρωσή του και το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα έχει ευχάριστο τέλος. Η μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού είναι ουσιαστικά κλεισμένη ως προς τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας, αλλά για να ενεργοποιηθεί, πρέπει να υπάρξει απόκτηση σέντερ φορ από την ισπανική ομάδα. Στην παρούσα φάση, αυτό θεωρείται δεδομένο, ενώ ο Αραούχο δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ενθουσιασμένος στην προοπτική επανένταξής του στην ΑΕΚ. Σε επικοινωνία του με παίκτη της ΑΕΚ, ο Αραούχο έγραψε: «Ετοιμάστε μου φανέλα, την Πέμπτη έρχομαι στην Αθήνα».

Πέραν του Αραούχο, η ΑΕΚ κινείται και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ενώ μειώνονται οι πιθανότητες απόκτησης κεντρικού μέσου. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και τυπικά ο Ντίντακ Βιλά, που μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ζήτησε συγγνώμη για τη στάση του όλο το καλοκαίρι, όταν και αμφισβητούσε πως δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου. Ο Ισπανός αμυντικός εξαγόρασε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η ΑΕΚ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή